Bestil tilbud – klik her

Profil


 

Vi har turistbusser i alle størrelser - alle sammen 4-stjernet med masser af benplads og alle bekvem- meligheder der hører til i nye turistbusser ! Indretningen kan være forskellig fra bus til bus, og nogle er indrettet med bekvemmelige sovestole, der gør det muligt at komme frem til rejsemålet med ekspressfart. Alle vore busser er "ikke-ryger busser".

Vore liftbusser er udstyret med alle moderne hjælpemidler, der gør det nemt og behageligt - selv når det er svært !! Husk at gøre opmærksom på netop Deres ønske - vi samler gerne - og helst, på meget tilfredse kunder !!! Forestil Dem, at De svæver igennem landskabet, støjsvagt med veloplagte tilfredse rejsedeltagere der nyder rejselivets spænding i trygge rammer.

Med Grupper & Foreninger igennem mere end 20 år! Vores viden og erfaring sikrer Dem:

. Kørsel i nye moderne 4 stjernede busser
. Sikkerhed frem for alt
. Spændende udflugter
. Serviceorienteret personale
. Ansvarsbevidste chauffører
. Individuelle arrangementer
. Alt sammen til en fornuftig pris

Menuen i busserne
Specielt når der er stewardesse med på turene, kan vi tilbyde servering, der ikke alene kan stille "den lille sult" men også være både delikat og særdeles velsmagende. Mad bestilles inden afrejsen, og kan bl.a. være friske og velsmurte sandwich samt toast etc. - alt sammen til lave og rimelige priser.

Kørsel med høj kvalitet og sikekrhed
Vi sidder klar ved telefonen og er parat til at gøre vort yderste for, at netop Deres arrangement bliver en succes !! Jørn´s Taxi / Glamsbjerg Turist blev grundlagt i 1985 af Jørn Christoffersen med 2 hyrevogne og 2 ansatte - siden da er virksomheden udvidet til i alt 3 hyrevogne, 6 busser og 20 ansatte. Kundekredsen spænder vidt fra private virksomheder, kommuner, Stat og Amt samt foreninger og private kunder.

Vores chauffører & stewardesser
Er alle nøje udvalgte med henblik på at yde Dem en optimal service og sikre, at Deres mindste ønsker kan blive opfyldt. De er selvfølgeligt uniformeret og gennemgår løbende videreuddannelse således, at de til enhver tid kan håndtere de sædvanlige arbejdsopgaver samt de evt. specielle og uforudsete situationer. Denne situationsfornemmelse kommer særligt til udtryk i forbindelse med handicapkørsel etc., der mest af alt kræver både punktlighed, omsorg og sikkerhed i forbindelse med deltagernes formåen og situation.