Bestil tilbud – klik her
Kørsel Transport
 
Turistbusser
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi er meget stolte over at præsentere vore luksus turistbusser, som indeholder alle muligheder for moderne komfort, såsom klimaanlæg, fodstøtter, video/DVD, WC, køkken m. mikroovn, pølsekoger, kaffemaskine, køleskabe, fryser etc. Bussen kan indrettes efter ønske med f.eks. konference borde. Endvidere er alle vore busser udstyret med sikkerhedsseler på samtlige sæder, sikkerheden er selvfølgelig også i top!
På de lange stræk kan vi tilbyde, at blænde op for "den rullende biograf".
 
Institutionskørsel
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi tilbyder selvfølgelig også sikker buskørsel, når det gælder de yngste passagerer!
Vi kører ofte med børnehaver, dagplejebørn/dagplejemødre, skoler etc., hvor der stilles store krav til bussens indretning. Vi opfylder, som minimum, altid alle lovmæssige krav til sikkerhedsudstyr.
 
Handicapkørsel
 
 
 
 
 
 
 
 
GlamsbjergTurist tilbyder kørsel i nye, moderne liftbusser, hvor vi sørger for du kommer sikkert til dit bestemmelsessted. Vi sætter en ære i at give dig en professionel, kompetent og venlig betjening til enhver tid. Vore busser opfylder altid alle sikkerhedskrav - også med hensyn til vore passagerers sikkerhed. Herunder bespændinger, sikkerhedsseler osv.

Endvidere er vi også tilknyttet Sydtrafik handicapkørsel. Benyt trygt os, og sammen finder vi en løsning. For som vi siger, "her gør vi det let, selv når det er svært!"


God tur!